Website Optimalisatie

Het verbeteren of optimaliseren van uw website kan een aantal doelen hebben
 • null

  Beter scoren in zoekmachines, SEO

 • null

  Verbeteren van de doelen van uw website

 • null

  Verbeteren van uw beheer, Updates en beveiliging

null
SEO zoekmachine optimalisatie

De natuurlijke zoekresultaten van uw website zijn het resultaat van een drietal factoren t.w. techniek, content of inhoud en populariteit. Een zoekmachine zoals Google indexeert website pagina’s op inhoud. Dit is eigenlijk een computer die uw pagina’s “leest”.

 1. Met de juiste techniek van uw website kan Google dit beter, sneller en gestructureerd doen. Ook kunnen we zelf aangeven wat belangrijk is en wat er minder toe doet op de website.
 2. Het tweede aspect is content ook wel inhoud. Uit de “leesbare” en relevante inhoud van een website haalt de zoekmachine zoekwoorden en combinaties. Met meer pagina’s met verschillende en originele invalshoeken over uw website onderwerp kan veel bereikt worden.
 3. Het laatste waar een zoekmachine rekening mee houdt is populariteit. Dit wordt bepaald door het aantal relevante links vanaf andere sites.
Verbeteren van de doelen van uw website

Als het doel van uw website is bepaald en meetbaar is gemaakt, is het zaak deze te verbeteren. Nu gaat het om het sturen en verleiden van de bezoekers. Na analyse van online gedrag van uw bezoekers kunnen er verbeteringen in bv pagina’s, menu of routing worden aangebracht.

null
null
Verbeteren van uw beheer

Een laatste website verbetering die we willen noemen is het beheer. Een eenvoudig en snel te beheren website is prettig. Hiermee spaart u tijd en houdt u het enthousiasme om regelmatig nieuwe content toe te voegen. Zoals eerder besproken is dit een van de zaken waarmee uw website ook voor zoekmachines interessant houdt.

Updaten van WordPress

Het up-to-date houden van WordPress en plugin’s is belangrijk voor het goed en veilig werken van uw website. Wij helpen u daar graag bij.

Is uw website up to date?

Wilt u dat wij eenmalig of regelmatig uw WordPress website bijwerken, WordPress en plugin’s updaten, controleren op fouten, beschermen en beveiligen, neem dan contact met ons op.