Wat wij doen

WordPressor is de specialist voor het bouwen, herstellen, verbeteren en beveiligen van uw WordPress website. Uw WordPress website kan sneller, effectiever en beter vindbaar voor uw (nieuwe) klanten en relaties.

Daarnaast maakt WordPressor op maat WordPress websites, plugin’s en interfaces met andere applicaties.
We denken in oplossingen, mogelijkheden en kansen voor uw WordPress website, creatief gericht op de resultaten die u wilt behalen.
null

WordPress Ontwerpen & Bouwen

null

WordPress Verbeteren & Optimaliseren

null

WordPress Onderhouden & Beheren

WordPress Ontwerpen & Bouwen

WordPressor ontwerpt & bouwt  websites, op maat of vanuit een bestaande aangeschafte template. Met kennis van WordPress, HTML, PHP en javascripts wordt uw website aangepast en aangevuld. Eenvoud voor u en de bezoekers staan hierbij voorop  waardoor de bezoekers eerder uw doel van de website bereiken.

WordPress Verbeteren & Optimaliseren

Heeft u reeds een bestaande WordPress website en heeft u wensen om deze aan te passen uit te breiden en te laten verbeteren? Wellicht zijn er problemen die u niet direct zelf kunt oplossen? Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies op maat.

WordPress Onderhouden & Beheren

Wij bieden vier onderhoud & beheer pakketten die met Updates, Back-up en Beveiliging  meteen de belangrijkste zorgen voor u uit handen neemt.

Bel (050 21 11 864) of mail ons : info@wordpressor.nl

Onze WordPress specialisten staan u graag te woord en kunnen u snel advies geven.