WordPress plugin op maat

WordPress heeft de mogelijkheid om meer functionaliteit toe te voegen aan uw website. Vaak gaat dit d.m.v. plugin’s. Er zijn veel soorten Wordpress Plugin’s te krijgen, gratis en betaald.

Maar soms wil je iets dat zo specifiek is en dat er geen plugin te vinden is die precies doet wat u wilt.

Laat ons horen wat u precies wilt en helpen u graag met een oplossing.

Een specifieke WordPress plugin voor uw website

Bij het maken van een specifieke WordPress plugin moeten we eerst in beeld krijgen wat u wilt. We merken dan vaak dat er wel een plugin bestaat maar dat deze net iets uitgebreid moet worden om aan de wensen te voldoen. Zo kunnen we u tijd besparen om geen geheel nieuwe plugin voor uw te bouwen en is het voor u dan ook betaalbaar te houden.

Daarnaast hebben we al veel klanten met een uitdagende en specifieke plugin geholpen dat we niet snel zeggen dat iets onmogelijk of onbetaalbaar is.

WordPress plugin voorbeelden

Plugin’s die niet standaard te vinden zijn, zijn vaak koppelingen met externe systemen zoals CRM of databases. Hier gaat het om het opvragen of wegschrijven van gegevens vanuit of naar een WordPress website naar een extern systeem of naar een specifiek bestand.
null
null

Hier komt naast kennis van WordPress ook andere programmeertalen zoals PHP, Javascript en jQuery en andere  gestructureerde datavormen zoals SOAP, XML en JSON bij kijken.

Heeft u vragen over WordPress Plugin’s ?

Er is bijna alles mogelijk om uw gewenste functionaliteit aan een WordPress website toe te voegen.