Sneller laden van WordPress

Snelle websites worden beter bekeken en trekken meer terugkerende bezoekers.

En meer terugkerende bezoekers is belangrijk om de doelen van uw website te bereiken. Ook Google waardeert snellere websites hoger en het verhoogt de gebruiksvriendelijkeheid van uw website. Genoeg redenen om hier aandacht aan te besteden.

Oorzaken van een trage website

Om uw website sneller te laten laden is het belangrijk te achterhalen waar de oorzaken liggen. Nu zijn er een aantal oorzaken waar je niet snel iets aan kan doen :

  • Trage verbinding van de bezoeker of trage computer
  • Webserver is te druk of is traag

Maar er zijn ook, vaak technische, zaken waar wel verbeteringen mogelijk zijn :

Optimaliseren van de website code, scripts en afbeeldingen

Bijna alle websites gebruiken een groot aantal afbeeldingen, animaties, plugins, javascripts en CSS code om de website te late werken en er mooi uit te laten zien. Onvermijdelijk natuurlijk, maar al deze code scripts en afbeeldingen kunnen tot een trage website leiden. Die moeten namelijk wachten tot al deze afbeeldingen, codes en afbeeldingen zijn gedownload voordat ze in je site kunnen worden gebruikt.

Snellere website

Het achterhalen waar de oorzaak precies ligt en hiervoor de juiste oplossing te maken is een klus die we graag voor u doen. Eerst testen we objectief mogelijk of en waar de oorzaken liggen en bepalen samen met u welke zaken we gaan aanpakken.