Wie en Hoe

De naam WordPressor zegt genoeg over wat we doen, helpen en ondersteunen van mensen en organisaties bij het bouwen, herstellen, verbeteren en beveiligen van WordPress websites.

Oprichter en drijvende kracht achter WordPressor is senior freelance WordPress developer Eduard Coumans.

Eduard Coumans freelance WordPress developer

“De afgelopen 10 jaren dat ik me intensief bezighoud met WordPress heb ik al heel wat grote en kleine problemen opgelost.” Ik vind het geweldig om een websiteprobleem te analyseren en vervolgens aan een oplossing te werken. De waardering van klanten is een enorme stimulans om met dit werk door te gaan. Maar er zit ook een andere kant aan deze WordPress probleem klussen.

Eduard Coumans

WordPress developer
Voorkomen van WordPress problemen

“Veel van deze problemen waren te voorkomen geweest als het beheer van met name Updates Back-ups en Beveiliging serieus werd genomen.”

“Dit blijft voor veel gebruikers (ook bedrijven) een onderschatte activiteit, dat vroeg of laat veel negatieve consequenties kan hebben.”

Dit heeft mij op het spoor gezet om deze belangrijke WordPress beheer activiteiten bij klanten uit handen te nemen.

Regel nu uw Updates, Beveiliging en Back-ups

Onzichtbaar op de achtergrond

In eerste plaats wil ik vermelden dat de klant zijn eigen WordPress website moet kunnen onderhouden als het gaat om nieuwe pagina’s berichten, media etc. etc.

Vaak onzichtbaar op de achtergrond beheren wij u website verder. We draaien updates van WordPress en de gebruikte Plug-ins controleren of de website na een update nog steeds goed draait, zo niet dan herstellen we de eventuele conflicten.

Updates

Elke dag draaien we Back-ups die we vervolgens op 3 verschillende locaties bewaren, mocht het echt mis gaan. En gaat er echt iets mis b.v. de webserver die crasht dan kunnen we binnen een half uur u weer online helpen met een meest actuele back-up.

Back-ups

Verder wordt uw website beveiligd met de meest actuele en geavanceerde WordPress beveiliging. Dit zorgt ervoor dat wij, met meer dan 80 verschillende instellingen, het hackers extra moeilijk maken uw website onderuit te helpen.

Beveiliging

Omdat dit op de achtergrond gebeurt en u er waarschijnlijk niks van merkt willen we u graag regelmatig rapporteren wat er in een bepaalde periode is gedaan en gebeurt. Een periodieke rapportage geeft u inzicht over de verrichte activiteiten op het gebied van Updates, backups en afgeslagen inbraak pogingen van uw website. Met name dit laatste laat klanten zien dat een goede beveiliging zeker geen overbodige luxe is.

Verder monitoren we uw website 24 uur per dag, 7 dagen in week en 365 dagen per jaar. We zijn eerder dan u of uw bezoekers op de hoogte mocht uw website, door een storing, niet bereikbaar zijn. We krijgen namelijk direct een melding als er zich een probleem voordoet. Vervolgens gaat we onmiddellijk aan de slag om het probleem op te lossen en houden u op de hoogte.

Rapportage

Regel nu uw Updates, Beveiliging en Back-ups