Meer over WordPress

WordPress is CMS (Content Management System) software, waarmee de eigenaar op eenvoudige wijze zelf zijn website kan beheren.

WordPress heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een allround CMS waarmee zowel kleine als meer complexe websites gebouwd worden.

Voordelen van WordPress

Er zijn vele voordelen om te werken met WordPress. Maar juist de combinatie van deze voordelen maakt WordPress aantrekkelijk. Het is ook niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld met vele duizenden enthousiaste ontwikkelaars.

 • WordPress Themes

  WordPress werkt met templates waarin de vormgeving vastgelegd is. Deze is gescheiden is van de basis CMS software (de core). Regelmatig zijn er updates van deze core waarmee extra functies worden toegevoegd en/of bepaalde functies efficiënter worden uitgevoerd. Allemaal ten doel om uw website te verbeteren.

 • WordPress plugins

  Naast de vormgeving zijn er z.g. Plugin’s deze worden ook naast de core geïnstalleerd. Dit zijn extra stukjes software die aan WordPress specifieke functies toevoegen. Veel van deze plugin’s worden door gebruikers gemaakt en aan de wereldwijde WordPress community gratis beschikbaar gesteld.

 • Zoekmachine vriendelijk

  WordPress heeft vanuit de basis al functies waarmee de website zoekmachine vriendelijk is. Daarnaast zijn er standaard Plugin’s die u hiermee verder kunnen helpen. Ook de keuze en/of opzet van een goede template heeft hierop invloed. De uiteindelijke ranking van Google op bepaalde woorden heeft natuurlijk verder te maken met de inhoud (content) en populariteit van uw website.

 • Eenvoudig in gebruik

  WordPress is aan de achterkant, waar u wijzigingen aanbrengt, zo eenvoudig te maken als u dat wilt. U hoeft geen verstand te hebben van website bouwen om een goede website te beheren. Wij zijn de specialist in het eenvoudig maken van uw WordPress beheer.

 • Modulaire opbouw

  WordPress is altijd later uit te breiden met Plugin’s waarmee extra functies worden toegevoegd zoals bv een mobiele website. U krijgt dan een speciale mobiele template erbij die wordt getoond als bezoekers met een smartphone uw site bezoeken. Hierbij wijzigt uw eenvoudige beheer niet.

 • WordPress is gratis

  Tenslotte, niet onbelangrijk, WordPress en vele Plugin’s zijn gratis. U betaalt geen licentiekosten. Wel is het verstandig regelmatig onderhoud (updates van core en plugin’s) te laten plegen. Dit houdt uw website in topvorm.